Pozvěte teplo k sobě domů

Když se vrátíte domů celí promrzlí a nemůžete se zahřát, i když termostat ukazuje příjemných 24 stupňů může to mít za vinu řešení interiéru. Když totiž vejdete do místnosti, která je sice vyhřátá, ale působí chladným dojmem, budete se těžko dostávat do pocitu příjemného tepla a klidu. Zde je pár tipů, jak s tímto pocitem zatočit.
 šílené polštáře
První, co můžete udělat je, že si do místnosti, kde trávíte nejvíce času dáte koberec. Pokud nechcete krytinu po celé podlaze bude stačit i nějaký běhoun třeba před gauč. Když totiž budete mít nohy na příjemně měkkém a teplém koberci budete se hned cítit pohodlněji a navodí to ve vás příjemný pocit tepla. Samozřejmě je také vhodné volit teplejší barvy a delší chlup. Ovšem pokud neholdujete barvám můžete zvolit i takovou, která je vám příjemnější a hodí se k vašemu interiéru.
 
Barvy. To je asi to nejjednodušší. A nemusíte nutně hned vymalovat celou zeď. Vybalte z krabic a skříní doplňky v teplých letních barvách a vzorech. Barvy jako například červená, žlutá nebo oranžová ve vás vyvolávají příjemný pocit tepla. Pokud nejste zastánce přímo křiklavě barevného dekoru nevadí. Najděte něco v příjemných pastelových barvách. Pověste si pěkné závěsy, povlečte dekorační polštářky nebo co vás jen napadne.Barevné nebo květované textilie vám byt krásně rozjasní a zútulní. Navíc je můžete kdykoliv dle potřeby a chutě zase vyměnit za jiné.
vonné tyčinky u svíčky
 
Provoňte si svůj domov. I to je možnost. Zapalte si vonnou svíčku nebo aromalampu s vůní jakou máte rádi. Vyhněte se ale různým mentolovým, mátovým, citronovým a podobným vůním. Jsou to sice zajisté vůně pro někoho příjemné, ale moc velký pocit tepla v nikom asi nevyvolají. Volte příjemné a lehké vůně. Vhodné jsou například květinové nebo kořeněné vůně
 
Snad každému je příjemné vrátit se do útulného a teplého domova. Teď ho můžete mít také. Stačí jen zapojit trochu fantazie a tvořivosti.